Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Cool Fresh en Miles Import bij import Star Ruby grapefruit

De Franse importeur Guy Lesvenan van Miles Import uit Parijs importeert jaarlijks een aanzienlijk volume Star Ruby grapefruit uit Mexico. "We importeren het grapefruit uit de Antunes-regio, het beste teeltgebied van Mexico. We werken samen met een producent met een areaal van meer dan 600 hectare grapefruits met een eigen pakstation. Dit geeft ons de volledige controle over de productiestandaarden en de exportkwaliteit"



Het seizoen is net afgetrapt en volgens Guy is de kwaliteit, zowel extern als intern, dit jaar uitstekend. De volledige productie is GlobalGAP-gecertificeerd en voldoet aan de Europese importeisen. Het Nederlandse Cool Fresh International werkt samen met Miles Import bij het vermarkten van het grapefruit in Europa. Jean Paul van Wijk vertelt al jaren naar tevredenheid samen te werken met Guy Lesvenan. "Het product verkoopt zichzelf met een brix tussen de 11 en 14, een sapgehalte tussen de 40 en 60% en een dunnen en gladde huid. Daarnaast hebben we een brede range aan maten (27-60) beschikbaar."

Voor meer informatie:
Cool Fresh International
Tel:+ 31 88 3 777 111
Email: info@coolfresh.nl
www.coolfresh.nl
Publicatiedatum: