Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
wokschotels, soeppakket, rabarber crumble en worteltaart

Heemskerk introduceert meerdere concepten

Heemskerk Fresh & Easy introduceert komende winter een aantal nieuwe producten/concepten. De producten spelen in op de trends. Heemskerk wil hiermee haar klanten maar vooral de consument inspireren. Vanaf deze week zijn de producten bij diverse retailers te verkrijgen.


Worteltaart

Een van de concepten is Bake it!. Heemskerk heeft een pakket voor verse worteltaart en rabarber crumble ontwikkeld. Dat groenten niet alleen voor hartige gerechten geschikt zijn, blijkt wel uit het feit dat ze vaker in toetjes opduiken. Alle ingrediënten om een een taart of crumble te maken, zitten in het pakket, inclusief de bereidingswijze.


Rabarbercrumble en soep

Om in een handomdraai verse soep te kunnen maken, is er het soeppakket waarin alle ingrediënten zitten. De consument kan nu zelf een overheerlijke pan erwten- of groentesoep maken. Alle ingredienten inclusief de bereiding zijn onderdeel van het pakket. Naar keuze kan zelf vlees toegevoegd worden.



Tot slot zijn er 3 nieuwe wokschotels: Italiaans, Indonesisch en Japans. Toegankelijke groentemixen met een bijpassende saus zijn de basis ingrediënten voor een smaakvolle, eigentijdse maaltijd. Lekker, makkelijk een heerlijk wokgerecht op tafel!



Publicatiedatum: