Bedrijfspand met geconditioneerde productieruimte te huur/koop!

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een bedrijfspand met geconditioneerde productie-/opslagruimte? Dan is dit uw kans! Het betreft de voormalige productieruimte van Chiquita. Dit bedrijfspand beschikt over circa 1.625 m² bedrijfsruimte en 500 m² kantoorruimte.Locatie
Het pand bevindt zich op bedrijventerrein 'De Kampen' aan het Kronenburgpark 4 in Hedel. Deze ligging op korte afstand van de A2 en op een steenworp afstand van 's-Hertogenbosch maakt het bedrijfspand uitstekend bereikbaar.

Bedrijfspand
Het pand beschikt in totaal over circa 1.625 m² bedrijfsruimte. Deze bedrijfsruimte is onder te verdelen in een compleet ingerichte geconditioneerde productie-/opslagruimte en een magazijnruimte van circa 10 meter hoog. Tevens beschikt het bedrijfspand over circa 500 m² luxe afgewerkte kantoorruimte op de eerste verdieping. Het volledige pand voldoet aan de HACCP normen.

Kijk hier voor alle informatie en foto's!

Voor meer informatie:
Saris & Partners Makelaars
Rietveldenweg 14
5222 AR 's-Hertogenbosch
Tel.: 073 – 623 33 11
info@sarisenpartners.nl
www.sarisenpartners.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.