Veel interesse detaillisten voor rondleiding bij Looije

Honingtomaten zijn een begrip in de sector. De smaakvolle tomaten vinden hun weg naar de consument via detaillisten, maar komen van tomatenkwekerij Looije. Het bedrijf organiseert rondleidingen om de consument, detaillist en producent dichter bij elkaar te brengen.

Looije heeft een bijzondere relatie met de detailhandel. De Honingtomaten worden alleen aan detaillisten afgezet. Deze tomaten zijn een kwaliteitsproduct waarvan de consument zonder zorgen kan genieten. In de rondleidingen toont Looije hoe de tomaten groeien, wat er bij dit proces komt kijken en hoe ze zich onderscheiden.
Nieuwbouw
Ook de nieuwbouw van Looije is open voor geïnteresseerden. De afgelopen tijd is er flink gebouwd op de locaties in Naaldwijk en Burgerveen. In Naaldwijk is aan een nieuwe verpakkingshal gewerkt. In Burgerveen is er een nieuwe kas gebouwd zodat nog meer mensen kunnen genieten van de tomaten van Looije. Bij de nieuwe kas zijn nieuwe ruimtes voor het personeel en een kantine gebouwd. Daarnaast is er aandacht geschonken aan een presentatieruimte.

Teamuitje
Dankzij de nieuwe presentatieruimte kan Looije nog meer mensen ontvangen. Bij een bezoek aan Looije wordt er vaak een presentatie gegeven over het bedrijf en gaat de groep vervolgens de kassen in. In de kassen kan het proces van de tomatenteelt goed gevolgd worden. Bent u nog op zoek naar een teamuitje? Dan is een rondleiding bij Looije een prima kans!

 
Mocht u meer informatie willen ontvangen kunt u mailen naar info@honingtomaten.nl of bellen naar +31(0)174 520 060.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.