De Hoeksche Rooie Oogst 002

De eerste handgerooide Hoeksche Rooie is er weer. Door de vele zonuren van afgelopen maanden weer geweldig op smaak gekomen. Nog steeds mooi vastkokend met een kruimig randje. Aldus een van de chef tijdens een proeverij afgelopen week.

De Hoeksche Rooie is een culinaire aardappel met een rood dun huidje en prachtig geel van binnen. Chef koks roemen zijn kwaliteiten in de keuken en smaak panels benoemen hem als vol, romig en iets zoet. De smaak dankt de Hoeksche Rooie aan de bodemsamenstelling "Terroir" en het groeien volgens de principes van "Slow Food".De Hoeksche Rooie groeit op het Zuid-Hollandse eiland Hoeksche Waard en is in 2012 erkend als officieel streekproduct. Dé Hoekschewaardse Telers hebben de passie om deze aardappel via groentewinkels, delicatesse winkels en de horeca op het bord te brengen. Wij zullen dit ondersteunen met inspirerende gemakkelijke recepten die u de pure smaak laten proeven.

De verpakkingslijn is dit jaar verbreed en varieert van 1,5 tot 12,5 kg. Onze trots, de papieren draagtas welke is voorzien van het verhaal, recept en een nieuw etiket mag dan ook zeker niet ontbreken in uw winkelassortiment.Ook zullen wij dit jaar het land in trekken om deze Hoeksche Rooie nog meer bekendheid te geven. Indien u het leuk vindt als we uw zaak een promotie-bezoek brengen in de periode oktober-december vernemen wij dat dan natuurlijk graag.

Volg verder onze activiteiten, promo's en recepten op facebook (dehoekschewaardsetelers) en twitter @detelers of bezoek onze website www.hoekscherooie.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.