Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Epos introduceert Grill Plates

Epos, leverancier van onder andere kruiden, specerijen, sausen, marinades en totaaloplossingen komt dit najaar met een nieuw concept: de Grill Plates! "Na een lekkere zomer gaan nu alle lichten thuis weer aan om negen uur en worden de blaadjes langzaam oranje. Maar, het Nederlandse klimaat kennende, weten we nooit wat ons te wachten staat! Zo is het op 1 oktober zowel 1,2 als eens 24 graden geweest. Om goed, gemakkelijk en vooral creatief met deze weerschommelingen om te gaan, presenteert Epos de Grill Plates! Aluminium bakjes die u zelf kunt vullen met al het lekkers dat u in huis heeft of kunt kopen bij uw ambachtelijke specialist", zegt Madelon Buis Jonkers.



"De Grill Plates zijn multi-inzetbaar wat betreft de bereidingswijze. Want mocht het nou toch zo zijn dat we ook een prachtige nazomer krijgen, zijn de Grill Plates uitstekend te gebruiken om uw producten klaar te maken op de barbecue. Maar mochten de mussen niet van de daken vallen dit najaar, kunt u de Grill Plates ook in de oven doen! Als recept voor het gebruik van de Grill Plates kunt u bijvoorbeeld denken aan een groentespiesje of aan krieltjes met paprika en champignons gemarineerd in de Epos Bistro Kruidenolie Marinade Rood."


Voor meer recepten en informatie:
www.epos-specerijen.nl

Publicatiedatum: