AGF Detail, standnummer 305

Word nu AGF-slager! Zo gedaan, 1m² vriesruimte en minimale investering!

Het percentage Nederlandse consumenten dat elke dag vlees eet bij de warme maaltijd is nog maar 10%. Vanwege de variatie, gezondheid, het milieu en de dieren kiezen uw klanten steeds vaker voor vegetarisch. Zo groeit de omzet in vleesvervangers spectaculair. Zeker nu de nieuwe generatie vleesvervangers tongen in beroering brengt. De Vegetarische Slager maakt plantaardig "vlees" op basis van soja (non-GMO), biologische lupine en sinds kort zelfs van regionaal geteelde groenten.

Topchefs zoals Ferran Adrià (restaurant El Bulli in Barcelona) kunnen het niet van echt vlees onderscheiden: "Dit is uitstekende kippendij". "Veel slagers en culinair experts hebben zich laten overtuigen en de nationale en internationale media (waaronder Independent, Le Monde en New York Times) steken de loftrompet over onze vleesvervangers. We wonnen zelfs de prijs Smaakvol2012 voor het lekkerste nieuwe product van Nederland met 100% visvrije palingsalade, ontwikkeld door onze chef Paul Bom", vertelt Lizzy Wakefield van De Vegetarische Slager.
"Onze hardlopers zijn de Vegetarische Kipstuckjes, Snackballetjes, Speckjes Gerookt, Rul Gehackt, Gehacktballen, Rauw Gehackt, Shoarma en Visvrije Tonyn. Daarnaast bieden we Braadstuckjes, BBQ Spiezen, Loempia's en de mc2Burger beter dan het origineel!. Bovendien bieden we Skal gecertificeerde biologische producten gemaakt van lokaal geteelde lupine: Bitterballen, Kroketten, Saucijzenbroodjes en de Bamihap. Allemaal 100% vegetarisch! Als klap op de vuurpijl lanceren we nu twee nieuwe producten, gemaakt van regionaal geteelde groenten zoals wortelen en doperwten: Biefstuckreepjes en Speckjes!"Deel in ons succes met een groter aanbod dan de supermarkten bieden, met de lekkerste en meest duurzame productinnovatie van Nederland! Diepvries,dus lang houdbaar, nauwelijks derving en zonder conserveringsmiddelen. U kunt een speciale Vegetarische Slager Vriezer bij ons bestellen, waarbij u de keuze heeft uit een liggende vriezer op wielen of een staande vriezer. Beide vriezers zijn voorzien van Vegetarische Slager opdruk, zodat iedere klant meteen ziet wat voor vlees ze in de kuip hebben. Maar uw eigen vriezer kan natuurlijk ook. Ons assortiment kunt u rechtstreeks bestellen via onze online groothandel www.vsxl.nl.

We geven graag een voorproefje op de AGF Detail 2013 in Expo Houten op 1 en 2 oktober, standnummer 305.

devegetarischeslager.nl
facebook.com/devegetarischeslager
twitter.com/vegaslager


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.