Israël: Versterking van agrarisch onderzoek en ontwikkeling

De premier en minister van Landbouw van Israël willen agrarisch onderzoek en ontwikkeling versterken. "High tech, duurzame industriële ontwikkeling op het gebied van agrarische technologie is wat we willen aanmoedigen. Onderzoek dat aansluit op de industrie zal door middel van de ontwikkeling van agrarische technologie en kennis resulteren in een agrarische sector, die zich richt op industrie en export. Hierdoor zal de status van Israël als land dat meewerkt aan de oplossing van mondiale uitdagingen stijgen en zullen internationale bedrijven zich hier graag vestigen."

De eerste richtlijnen, die in december 2012 door de regering werden goedgekeurd, zijn bedoeld om deze verbinding tussen onderzoek en industrie tot stand te brengen. Het programma maakt deel uit van de visie van de premier om Israël tot een centrum voor innovatie en internationale activiteit te maken op het gebied van water en duurzame energie, alternatieven voor olie en voedselproductie. De regering zal de komende 7 jaar zo'n 300 miljoen Israëlische Sjekel (€62,4 miljoen) in het programma investeren. Ook vanuit de private sector worden investeringen verwacht. 

Voor meer informatie:
E-mail: olgoren@bezeqint.net

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.