Uniek jubileum

Eeneiige tweelingbroers Gert en Rien Meerveld 40 jaar bij Fruitmasters

De eeneiige tweelingbroers Gert en Rien Meerveld vierden vandaag een uniek 'dubbel' jubileum. Beide broers waren 40 jaar in dienst bij Fruitmasters. De twee broers Meerveld kwamen op 14 augustus 1973 in dienst bij Veiling Kesteren en Omstreken op de Sorteerafdeling. In 1987 maakten de broers, na de fusie van Kesteren en Tiel, gezamenlijk de overstap naar Fruitmasters locatie Ochten, waar ze met veel plezier en gedrevenheid gewerkt hebben.

Inmiddels werken beide broers met veel enthousiasme en passie bij Fruitmasters in Geldermalsen. Gert is op dit moment werkzaam bij de Technische Dienst en Rien als heftruckchauffeur in het Fustcentrum. De tweelingbroers hebben het werk binnen Fruitmasters aanmerkelijk zien veranderen, maar het blijft voor beiden mooi werken in het fruit, aldus de broers.

Ook de verwarring die er rondom de tweeling en hun gelijkenis kan ontstaan in het bedrijf leidt tot mooie verhalen en herinneringen. Fruitmasters wil Gert en Rien bedanken voor hun enorme inzet in de afgelopen 40 jaar en hopen dat zij nog vele jaren met plezier bij Fruitmasters werken.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven