Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Braziliaanse gele meloenen bij Staay-Hispa



Afgelopen vrijdag zijn de eerste Braziliaanse gele meloenen van het merk SAMBA bij Staay-Hispa gelost. "De gele meloenen zijn van een zeer goede kwaliteit en hebben een goede brix. Ondanks dat er nog een goede aanvoer van gele meloenen uit Spanje is, hebben wij ingespeeld op de vraag van een aantal klanten om te starten met de import van gele meloenen uit Brazilië", zegt Fred Rennen.



"Vanaf week 36/37 verwachten we ook Galia, Cantaloupe en watermeloenen in de merken Mossoro, Samba en Brazil. Onze leveranciers beschikken over alle vereiste certificeringen en voldoen aan alle eisen op MRL gebied", besluit de importeur.



"Staay-Hispa is een jaarrond meloenenspecialist en betrekt meloenen rechtstreeks van telers waar we een langdurige relatie mee hebben. Hierdoor kunnen we voor continuïteit zorgen in kwantiteit en kwaliteit van de juiste rassen."



Voor meer informatie:
Staay Hispa B.V.
Handelscentrum ZHZ
2991 LD Barendrecht
T +31 (0)180 679 117
F +31 (0)180 679 101
fred.rennen@hispa.nl
www.staay-hispa.nl



Publicatiedatum: