Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Port International gaat samenwerken met Marokkaanse groenteproducent Karam Green Agri

Het Duitse Port International kondigt de uitbreiding aan van haar exclusieve partnerprogramma met Karam Green Agri. Het Marokkaanse teeltbedrijf in Agadir staat voor hoogwaardige groenteteelt en teelt tomaten, paprika's, snackpaprika's, courgettes, komkommers, cocktailtomaten en cherrytomaten exclusief voor Port International.


Mustafa Karam, Managing Director van Karam Green Agri en André Lüling, Managing Director van Port International European Sourcing

Karam Green Agri heeft een areaal van ongeveer 287 hectare aan de Atlantische kust, een locatie die ideale omstandigheden biedt voor het verbouwen van hoogwaardige groenten. Meer dan 1.600 werknemers bij Karam Green Agri zetten zich in voor duurzame teelt door het gebruik van hydrocultuur en innovatieve tunnelsystemen die het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen verminderen. Bovendien kan meer dan 35% van de waterbehoefte worden gedekt door een naburige ontziltingsinstallatie. Samen zijn Port International en Karam Green Agri van plan om de productie jaarlijks met 60-80 hectare uit te breiden.


Van links naar rechts: Hamid El Maloui, André Lüling en Jakob Lorenzen.

Verbeterde kwaliteit en beschikbaarheid
"Onze samenwerking met Karam Green Agri heeft onze prestaties op het gebied van kwaliteit. Het partnerschap stelt ons in staat om onze klanten in heel Europa eersteklas producten te bieden," zegt André Lüling, Managing Director van Port International European Sourcing. Jakob Lorenzen, tomatenexpert bij Port International, benadrukt de voordelen van deze samenwerking: "Het ultramoderne pakstation van Karam Green Agri stelt ons in staat om producten direct na de oogst te verpakken en aan strenge retailspecificaties te voldoen. Dit garandeert optimale versheid en de hoogste kwaliteit voor onze retailpartners en hun klanten."



Een betrouwbare toeleveringsketen
Het exclusieve partnerprogramma van Port International maakt het mogelijk om de verkoopprocessen van het bedrijf te optimaliseren. Het doel is om directe en volledig transparante relaties tot stand te brengen tussen foodretailers en groente- en fruitproducenten, om zo een efficiënte en betrouwbare toeleveringsketen te garanderen tot in de schappen van de supermarkt.

Voor meer informatie:
www.port-international.com
https://karamgreen.com

Publicatiedatum: