Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Job offer - International Sales / Purchasing Trainee

FreshRecruitment zoekt voor TripleF Fruit B.V. (First For Fruit Supply), een snel groeiend specialistisch bedrijf in de AGF wereld, een International Sales / Purchasing Trainee met ambitie om door te willen groeien binnen het bedrijf.
TripleF Fruit B.V. importeert vers fruit van het zuidelijk halfrond, waarin hard-fruit, zacht-fruit, steen-fruit en kiwi's de grootste productgroepen zijn.

Naast de partners van het zuidelijk halfrond werkt TripleF Fruit B.V. binnen Europa met een aantal gerenommeerde telers-families. TripleF Fruit B.V. heeft een nationaal en internationaal klantenbestand dat bestaat uit retail, food processing service providers en telers. Er heerst een open en collegiale werksfeer.

TripleF Fruit B.V. kenmerkt zich door een open, pragmatisch, proactief, no-nonsense cultuur, is ambitieus en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

International Sales/Purchasing Trainee


Functie

Een “vlammer” met drive en passie voor fruit
 • Herkennen van klantenwensen en hier pro actief commercieel op inspelen.
 • Onderhouden en opbouwen van duurzame en intensieve klantenrelaties.
 • Het maken en begeleiden van dag en week offertes, inzetten van orders en het bewaken van het complete in- en verkoopproces.
 • Je bent voortdurend op de hoogte van de dynamische marktsituatie, bent volledig geïnformeerd over marktontwikkelingen en adviseert hierdoor je klanten optimaal.
 • Samenwerken met collega's van inkoop en verkoop, en je bent in staat om mee te denken over commerciële en strategische situaties.
 • Je rapporteert aan de Commercieel Manager.

Profiel

Commercieel, zelfstandig en sterke affiniteit met hard-fruit, zacht-fruit, steen-fruit en kiwi's
 

Functie-eisen

 • HBO of Universitair werk- en denk niveau bij voorkeur verkregen door commerciële opleiding.
 • Ervaring met de productgroep fruit is een pre, bij voorkeur 2 jaar werkervaring in een commerciële functie maar starters met gedegen praktijk ervaring zijn ook welkom om te reageren.
 • Interesse in de dynamiek en dagelijks veranderende uitdagingen binnen de vers sector.
 • Sterk in het faciliteren van nieuwe en bestaande relaties en deze onderhouden.
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse én Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk, overige talen is een pre.

Competenties

 • Ambitieus en ondernemend
 • Commercieel en communicatief vaardig
 • Resultaatgericht, vasthoudend
 • Teamplayer en ook zelfstandig kunnen werken
 • Positief én energiek
 • Zelfstarter en "het werk zien”

Standplaats

Het bedrijf is gevestigd in Geldermalsen op een gunstige locatie direct naast de A15 en dicht bij de A2.

Aanbod

Een unieke kans je passie in te zetten, en om samen te bouwen aan succes. De organisatie is volop in ontwikkeling en er zijn daardoor doorgroeimogelijkheden.

Reageren

TripleF Fruit B.V. heeft de Werving en Selectie voor de vacature International Sales/Purchasing Trainee exclusief uitbesteed aan FreshRecruitment.

Voor meer informatie kun je terecht bij Taco van der Louw op +31 (0) 6 53526246 . Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com. Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.


© AGF.nl 2018