Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Ons team

AGF.nl is hét nieuwsmedium voor de Nederlandse en Belgische AGF-handel. Dagelijks publiceren we nieuws over de branche, bedrijfsreportages, marktberichten en relevante berichten uit het buitenland. Heb je ook nieuws te melden? Mail dan naar redactie@agf.nl.

AGF Nederland BV
Stevinweg 2
4691 SM Tholen
Tel. 0166-698200
E-mail: info@agf.nl

Wie maken AGF.nl?

Pieter Boekhout Uitgever

Begon in 1997 met AGF.nl als een soort knipselkrant. Spreekt veel mensen, maar schrijft geen letter zelf. Reist veel, maar laat de dagelijkse berichtgeving over aan zijn redactieteam. Stopt veel AGF in zijn ochtendshake. Specialisme: handel in de breedste zin van het woord.

E-mail: pieter@agf.nl

Izak Heijboer Hoofdredacteur

Kwam in 2007 als telerszoon de redactie versterken en schrijft dagelijks berichten voor en over de Nederlandse AGF-handel. Kom je tegen op bijeenkomsten, bij handelsbedrijven, op beurzen en op social media (@hihaheijboer). Leeft met zijn schoenmaat 50 op grote voet, maar heeft een klein hartje. Specialisme: marktberichten.

E-mail: izak@agf.nl

Arlette Sijmonsma Redacteur Groentennieuws

Liep stage bij het Jeugdjournaal, maar kwam terecht in de glasgroentensector. Is enthousiast geboren en gebleven. Schrijft net zo makkelijk over WKK’s als de tomatenmarkt. Is import-Brabander, maar met Carnaval wel een week afwezig. Specialisme: kasgroententeelt

E-mail: arlette@agf.nl

Rudolf Mulderij Achtergrondredacteur Type stille wateren hebben diepe gronden. Studeerde politicologie en dat kun je merken. Geen boycot zo groot en dollar zo laag, of Rudolf zit er bovenop. Weet waarschijnlijk meer van Poetin dan de Russische president zelf. Specialisme: onderzoeksjournalistiek

E-mail: rudolf@agf.nl

Marjet Lubbers Redacteur Specialiseerde zich op latere leeftijd in de Journalistiek. Deed ervaring op bij de lokale krant en vraagt nu de retailers, detaillisten en vollegrondsgroentehandelaren het hemd van het lijf. Is vreselijk flexibel, zolang ze de hond maar kan blijven uitlaten.

E-mail: marjet@agf.nl

Elselien Treure Redacteur

E-mail: elselien@agf.nl

Persberichten

Bedrijven kunnen hun persberichten insturen naar redactie@agf.nl. De redactie behoudt zich het recht voor om persberichten in te korten, tekstueel aan te passen of in het geheel niet te plaatsen wanneer de inhoud niet relevant geacht wordt voor de doelgroep.

Linken:
Linken en verwijzen naar informatieve pagina's op deze site is toegestaan. Linken, deeplinken, verwijzen en/of inframen van pagina's met achtergrondinformatie, fotoreportages, dossiers en dergelijke is niet toegestaan.

Wilt u een verwijzing opnemen naar deze site dan stellen wij het op prijs hiervan op de hoogte te worden gebracht. E-mail ons. U bent zelf verantwoordelijk voor correcte werking van de verwijzing. De informatie op deze site kan zonder nadere berichtgeving worden verwijderd, gewijzigd of verplaatst.

Disclaimer
Op deze website van www.agf.nl (hierna agf.nl genoemd) zijn onderstaande gebruikersvoorwaarden van toepassing. Door deze website te bezoeken en gebruik te maken van de informatie die op deze website wordt geboden, verklaart u zich akkoord met de inhoud van deze gebruikersvoorwaarden. U kunt de tekst van deze gebruikersvoorwaarden opslaan en/of printen, zodat deze tekst toegankelijk is ten behoeve van latere kennisgeving. Aangezien agf.nl gerechtigd is de tekst van deze disclaimer te allen tijde, zonder nadere berichtgeving, te wijzigen, dient u zich telkens te vergewissen van de meest recente versie van deze disclaimer. Indien u niet akkoord bent met deze voorwaarden, dan dient u de informatie aangeboden via deze website niet te gebruiken.

De op of via deze website verstrekte informatie is slechts algemeen van aard. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld, kan agf.nl niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. De verstrekte informatie kan, zonder nadere berichtgeving, te allen tijde worden gewijzigd. Agf.nl is gerechtigd de terbeschikkingstelling van de informatie op deze website te beëindigen of de toegang daartoe te beperken.

De website van agf.nl kan links naar websites van derden bevatten en/of websites van derden kunnen verwijzingen opgenomen hebben naar deze website. In geen geval is agf.nl aansprakelijkheid voor enige schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik (of juist de onmogelijkheid van gebruik), het vertrouwen op of (het nalaten van) acties ondernomen naar aanleiding van de informatie op de website van agf.nl en/of informatie van derden waarna via de website verwezen wordt of die verwijzen naar onderhavige website.