Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca / catering

Stabiele prijzen Bretoense asperges konden oogsttekort niet compenseren

Nieuwbouw Rungis deze zomer van start

Sligro Food Group neemt GEPU over

Nieuwe website Jac van den Oord Potatoes boordevol smaak, inspiratie en gemak

Met slimme beslisboom vind je de juiste aardappel voor elk moment

Omzet horeca groeit in eerste kwartaal met ruim 3 procent

Horeca op zoek naar een duurzaam personeelsbestand

Gezondste school van Nederland serveert salades en pokebowls uit eigen moestuin

Asperges en suikermaïs in een stoomzak

Marlijn van Straaten wordt CEO van Vitam

Aartsen opent nieuwbouw Sint-Katelijne Waver (10.000 m2)

"Hier kunnen we onze klanten met een nog breder assortiment bedienen"

Waterkers wekt steeds meer nieuwsgierigheid

Zonnig weer geeft nieuwe impuls aan Duits aspergeseizoen

BLE week 19:

'Dankzij mooier weer veel belangstelling voor asperges'

"Gezonde snackmuur verovert Zuid-Hollandse scholen"

"Leren lezen, rekenen en eten op school"

Horecagroothandel Boekel AGF realiseert uitbreiding op bestaande locatie

"We worden steeds internationaler"

ondanks vorst

Moldavië verwacht goede vroege pruimenoogst

EuroFresh en De Greunteboer starten samenwerking

Amstelveense cateraar combineert smaak met certificering

"Onze koosjere en free-from gerechten bieden iedere passagier een zorgeloze reis"

Voorzichtig herstel horeca zet door in 2025, maar uitdagingen blijven

Healthy Fridge

"Gezonde alternatieven vervangen snackautomaten meer en meer"

DoorDash wil Deliveroo overnemen voor 3,6 miljard dollar

Bimi verovert Frankrijk

La Place benoemt Lucas van Schijndel tot algemeen directeur

Nieuw-Zeelands bloemkoolijs slaat vleugels uit

'Batterij zo groot als een koelkast' biedt TommyTomato uitweg

Atilla ziet paasdrukte de Kerst overstijgen

"Andere soorten in trek richting Pasen om klanten voor lagere prijs asperge-ervaring te geven"

Herpositionering voor La Place na verzelfstandiging

"Beneden eten de gasten, boven groeien de kruiden en sla"

Espárragos de Novillas

Spaanse witte aspergeoogst begint nu pas

Ben Paepen, Aspergehoeve Geel:

"Door de vroege paasvakantie hebben restaurants al zeer veel asperges afgenomen"

Stap op Duitse markt geeft omzet van Foodmaker een impuls

Domino's onthult Garlic & Herb paasei

Schaarste aan koningsoesterzwammen net vóór Pasen

Brugge uitgeroepen tot de Veggie Hoofdstad van België

Will Teeuwen, Teboza:

"Met het huidige asperge-aanbod in Noord-Europa zal het een vraagmarkt blijven"

"Horeca en retail kiezen koningsoesterzwam als alternatief voor eekhoorntjesbrood"

Geslaagde korte-ketenproef door goede facilitering

“Nu supermarkten bezoeken en enthousiasmeren”

Ivoorkust gaat kokossector reguleren

Tifo-actie eert Vlaamse wieler- en eetklassiekers: ‘Met dank aan alle boeren’

Colruyt neemt 100% belang in bedrijf achter Foodbag

"Van Well via Zwitserland naar Bonaire"

Chef-kok René Brienen begint aan tweede jeugd