Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf 1 augustus

Hortica Organics is nu BioRey

Vanaf 1 augustus was het zover: Hortica Organics wordt BioRey. Niet alleen een nieuwe naam, maar ook een breder assortiment. Een bedrijf dat een bijdrage wil leveren aan efficiënte, ecologische en duurzame landbouw. De naam is nieuw, maar achter de nieuwe naam staat een lange ervaring. Lou van Reij, directeur van BioRey, is al meer dan 40 jaar bezig met de handel in biologische producten.

Zeven jaar geleden richtte hij samen met anderen “Hortica Organics” op. Na 7 jaar gestage groei is het nu tijd voor een volgende fase. Onder de krachtige naam BioRey manifesteert zich een bedrijf dat openheid, eerlijkheid, betrouwbaarheid en milieubewustzijn in de praktijk brengt. Het assortiment biologische groenten, aardappelen en fruit is verbreed. BioRey is een betrouwbare en efficiënte schakel tussen afnemer, teler, verwerker en transporteur en stemt op deze manier met haar kundige en enthousiaste team vraag en aanbod op elkaar af.

Blijf onze website volgen om regelmatig op de hoogte te worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen in de biologische landbouw en onze rol daarin.
 
Voor meer informatie:
BioRey BV
Handelsweg 2
1619 BJ Andijk
Tel. 0031 (0)228 591451
Fax. 0031 (0)228 596767
Mob. (0) 6 241 318 51
info@biorey.nl
www.biorey.nl
Publicatiedatum: