Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LC Machinery & LC Packaging introduceren D-pack en E-pack verpakkingen

De nieuwe D-pack en E-pack verpakkingen kunnen AGF producten nieuwe uitstraling geven. In de Benelux leveren LC Machinery & LC Packaging de verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines voor deze unieke verpakkingen in hechte samenwerking met de Spaanse fabrikant Daumar.

D-pack
De D-pack is een verpakking bestaande uit net en 2 stroken folieband, welke door middel van een warmte seal aan elkaar vastgemaakt worden. Aan het einde van dit proces wordt er tevens een handvat voorzien. De verpakking heeft een uitstekende uitstraling, is stabiel en goed afgewerkt, toepasbaar voor gewichten tussen de
500 gram en 5 kilogram.



Diverse combinaties zijn mogelijk met vele breedtes van folieband en net met zowel geweven als geëxtrudeerd net. De folieband heeft een groot gebied om geheel naar eigen wens te bedrukken voor optimale communicatiemogelijkheden. Door te wisselen met de kleur van het net en de folieband breedtes en bedrukkingen, kan een grote diversiteit aan uitstralingen gerealiseerd worden. De CB48v verpakkingsmachine waarop deze verpakking gemaakt wordt, kan tevens de “Girsac” verpakking produceren. In plaats van het handvat, komen er dan 2 stansgaten aan de bovenzijde van de verpakking die dienen als handgreep.

E-pack
De E-pack is een lichte netverpakking in combinatie met bedrukt folieband en is een alternatief voor de welbekende netclip verpakking echter zonder metalen clip. De verpakking is gemaakt van ultralight geweven net dat middels een warmte seal wordt afgesloten met een strook folie aan beide uiteinden van de verpakking. Hierdoor ontstaat een zeer sterke en comfortabele handgreep om de verpakking te dragen.



De verpakking heeft een uniek "easy open" systeem om het openen van de verpakking te vergemakkelijken. De E-pack is toepasbaar voor gewichten tussen 500 gram en 3 kilogram. De folieband kan geheel naar eigen wens bedrukt worden voor optimale communicatiemogelijkheden. Naast een voorbedrukt gedeelte kan ook een leeg venster voor het printen van allerhande data worden gecreëerd. Door ook hier te wisselen met de kleur van het net en de folieband bedrukkingen, kan een grotere diversiteit aan uitstralingen gerealiseerd worden.

Voor meer informatie;
LC Packaging
Hoogeveenenweg 150
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel
T. 0180 – 39 38 37
info@lcpackaging.com
Allard van Asselt
T. 06 – 23 38 46 11

LC Machinery
Hoogeveenenweg 150
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel
T. 0180 – 39 37 30
info@lcmachinery.com
Pierre Hagenaars T. 06 53 39 44 59
Peter Dieckman T. 0653 61 92 19
Publicatiedatum: