Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ierland: Fotoreportage AGF-afdeling SuperValu



SuperVau is een Ierse supermarktketen, die onderdeel uitmaakt van de Musgrave-Group. Met 193 franchisers door heel Ierland is Supervalu al 30 jaar een populaire keten binnen de Ierse gemeenschap. De AGF-afdeling van de Glanmire's SuperValu (Cork) is uitgeroepen tot beste supermarkt van de keten in 2012.



De ingang van de winkel bestaat aan de linkerkant uit een grote groentendisplay met onder meer tomaten, wortelen, courgettes, paprika's, kool, savooiekool, selderij, uien en champignons. Boven de schappen staan spiegels opgesteld, waardoor de schappen groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn.



In een ander schap staat het verpakte product opgesteld, zoals zachtfruit, salades, spinazie etc. Een klein schap is ingeruimd voor de kruiden. Daarnaast is er een schap met losse en verpakte aardappelen.

Onze collega's van FreshPlaza maakten de volgende fotoreportage



In het midden staan de koopjes onder het mom '3 producten voor 2 euro'. Bijna alle producten zijn geïmporteerd. Het gros komt uit Spanje, Nederland en Duitsland, maar er liggen ook producten uit Zuid-Amerika en Zuid-Afrika in de schappen en er is zelfs Chinese knoflook. Product uit eigen land zijn: aardappelen, wortelen, appelen en wat zachtfruit.



SUperValu werkt samen met chef-kok Kevin Dundon, die recepten maakt voor klanten om optimaal te profiteren van de verse producten. De recepten zijn te zien via deze link.


chef-kok Kevin Dundon en winkeleigenaar Ruyan met de Italiaanse klanten Raffaella en Alessandra Valenti.


Onze collega's van FreshPlaza maakten de volgende fotoreportage