Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
initiatief van voormalig Greenery-directeur Henk Niemansverdriet

Distributieconcept Superdirect.com introduceert in mei eerste pick-up-point

Superdirect.com is een nieuw distributieconcept waarbij de consument online boodschappen bestelt en afhaalt bij een hypermodern geautomatiseerd uitgiftepunt. Het concept is een initiatief van ondernemers Peter Pompen en Henk Niemansverdriet. Laatstgenoemde was tot medio 2011 directeur Greenery Benelux.

Wanneer er ’s avonds vóór 23.00 uur besteld wordt, staat de boodschappendoos om 7.00 uur ’s ochtends al bij een zogenoemd pick-up-point. Uitgifte van de boodschappendozen gebeurt volledig geautomatiseerd, waardoor ook een snelle afwikkeling van het ophalen van de boodschappen wordtgegarandeerd. Door de korte logistieke keten van Superdirect in vergelijking tot de bevoorrading en uitgifte van producten bij een supermarkt is het mogelijk om de consument meer kwalitatieve, superverse en bovendien voordelige producten te bieden.

Superdirect.com introduceert in mei haar eerste pick-up-point en streeft naar een goede spreiding van afhaalpunten zodat heel Nederland straks gebruik kan maken van deze eenvoudige, eigentijdse en efficiënte manier van boodschappen doen. Superdirect.com werkt samen met Sligro Food Group (die een minderheidbelang heeft), MyOrder (Rabobank) voor mobiel betalen en DPD pakketservice voor logistiek.

Voor meer informatie:
Superdirect.com
info@superdirect.com
Avelingen West 5
4202 MS Gorinchem
Tel: 0183-665700



Publicatiedatum: