Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Celtic Cooling realiseert centraal koelsysteem voor Mol Fresh Food

Celtic Cooling heeft voor Mol Fresh Food in Putten een splinternieuw bedrijfspand voorzien van een centrale koelinstallatie. Het complex is in januari jongstleden opgeleverd. Mol Fresh Food is een voedselverwerkend bedrijf en specialist in het machinaal schillen, snijden en verpakken van uien ten behoeve van vishandels, horeca, bakkerijen, maaltijdverwerkende bedrijven, groentegroothandels en de vleesindustrie. Door de explosieve groei van het bedrijf was het noodzakelijk een grotere locatie te betrekken.



Het nieuwe complex is voorzien van grote opslagcellen en diverse schil-, snij-, lees-, verpakking- en expeditieruimtes. Voor een voedselverwerkend bedrijf als Mol Fresh Food is klimaatbeheersing door middel van passende koel- of verwarmingstechnieken in de verschillende verwerkingsruimtes van groot belang. Wij hebben hierbij tevens sterk rekening gehouden met het verblijf van mensen. Bijzonder aan dit project is verder dat het klimaat in alle ruimtes wordt aangestuurd door een speciaal door Celtic Cooling ontworpen regelaar die de optimale werking van de koelinstallaties garandeert voor een zo laag mogelijk energieverbruik.



In de voedselverwerkingsindustrie staat de waarborging van de voedselveiligheid vanzelfsprekend voorop. Onze ervaren ontwerpers hebben er dan ook voor gezorgd dat alle bedrijfsruimtes voldoen aan de gewenste eisen omtrent de HACCP-normering en overige gewenste certificaten. Celtic Cooling is een professioneel koeltechnisch bedrijf met een uitstekende marktpositie en naam in de branche. We zijn ervaren in het ontwerpen en installeren van maatwerk koel- en vriescellen, koude-installaties, airconditioningsystemen en turnkeyprojecten voor alle mogelijke doeleinden. Celtic Cooling heeft naast het moderne hoofdkantoor in Nieuw-Vennep in Nederland, wereldwijd vier vestigingen in Kenia, Ethiopië, Ghana en Kazachstan.

Voor meer informatie:
Celtic Cooling
Luzernestraat 53

2153 GM Nieuw-Vennep

The Netherlands
Tel: +31-(0)252-240 950

Fax: +31-(0)252-240 959

E-mail: info@celtic.nl
Website: www.celtic.nl
Publicatiedatum: