Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Propak in nieuwe handen

Propak, fabrikant van was-, weeg- en verpakkingsmachines voor de agro- en industriesector, heeft nieuwe eigenaren. Eén van de twee nieuwe aandeelhouders is tevens eigenaar van de firma Oldenhuis & Prinsen uit Emmeloord. Het productenassortiment van beide bedrijven vullen elkaar uitstekend aan en versterken beide bedrijven. "We kunnen u, van begin tot einde van de keten, een compleet pakket aan oplossingen aanbieden. Daarnaast ontstaan synergievoordelen tussen verkoop, productie, installatie, service en onderhoud, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn", zeggen Lammert Prinsen en Aldo Paauwe.

De onderneming maakt al meer dan 40 jaar toonaangevende machines in onder meer de aardappel-, uien-, en wortelsector. Propak wordt voortgezet, zoals het ooit bedoeld was. ‘Produce Packaging’; het wassen, wegen en uiteindelijk verpakken van uw aardappelen, uien of wortelen. "De groei van de wereldbevolking, de stijgende welvaart en het veranderende eetpatroon doen de vraag naar voedsel wereldwijd gestaag toenemen. Dit betekent een groeiende vraag naar uw product. Wij zijn voor de komende jaren graag uw partner en zien ernaar uit om u te mogen ontmoeten in Geldermalsen of op één van de aankomende beurzen!"


Publicatiedatum: