Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kleinere aanvoer AGF supermarkten VK

Ten gevolge van het natte weer zijn er in Engeland op dit moment weinig verse producten voorhanden. De oorzaak daarvan is het natte weer van het afgelopen seizoen. Het komt zelfs voor dat een bepaald product niet wordt aangeboden zodat supermarkten zich moeten excuseren. Daarom zijn steeds meer klasse 2 producten in het schap te vinden.

Vanzelfsprekend heeft dit invloed op de prijzen. Bij Tesco bijvoorbeeld kost een bos losse wortelen al 90 pence (72 eurocent) Een woordvoerder van Asda geeft aan dat ze zo goed mogelijk willen samenwerken met de telers om de prijzen niet al te hoog te laten worden. Sainsbury's onthoudt zich van commentaar op de prijsontwikkeling maar geeft wel een radicale verandering van aankoop aan m.b.t. de verse producten: “We bieden nu wel mixen aan van groente en fruit zoals twee voor 3 pond. Nog meer prijsstijgingen zouden voor iedereen schadelijk zijn.
Publicatiedatum: