Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rewe start online shopping in Keulen

De Duitse retailer Rewe biedt sinds woensdag 26 september ook in Keulen haar leveringsservice voor levensmiddelen aan. Deze leveringsservice werd eerder al in Hamburg, Frankfurt en Düsseldorf geïntroduceerd.
 
„Met de leveringsservice bieden wij onze klanten een comfortabel en tijdbesparend alternatief voor het gebruikelijke inkopen doen in de supermarkt", zei Lionel Souque van Rewe naar aanleiding van de start van Rewe online in Keulen. „Vergeleken bij andere Europese landen heeft de Duitse online levensmiddelenhandel nog een achterstand. Het potentieel om met dit concept juist in dichtbevolkte gebieden aan klantbehoeftes te voldoen, is hoog."
 
Op www.rewe-online.de kan men volgens Rewe makkelijk en snel de dagelijkse boodschappen doen in drie eenvoudige stappen ('online bestellen', 'levermoment selecteren' en 'tot aan de huisdeur laten leveren'). Het aanbod omvat het complete supermarktassortiment, dus ook groenten en fruit. Tot 21 dagen van tevoren kunnen de klanten hun bestelling opgeven, die zij tot kort voor de geselecteerde leveringsdatum eventueel ook nog kunnen wijzigen.
 
Aan de huisdeur kunnen de klanten de producten proeven en eventueel teruggeven. Gebruikmaken van de leveringsservice is mogelijk bij een bestelbedrag van minimaal 40 euro. De leveringskosten bedragen 5 euro.
 
 
 
Publicatiedatum: