Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans Wiegel opent Blankendaal Coldstores

Zaterdag 22 september opent VVD-coryfee Hans Wiegel het nieuwe complex van de Blankendaal Groep in Velsen-Noord. De Blankendaal Groep heeft onder leiding van haar Algemeen directeur Piet Blankendaal alle activiteiten van het door hem opgerichte Daalimpex weer opgenomen en op een paar honderd meter afstand van het vroegere bedrijf een prachtig modern nieuw pand gebouwd voor de opslag en behandeling en distributie van uw conditioneringsgoederen die uiteindelijk voor menselijke consumptie zijn bestemd.



Naast de heer Wiegel - waarmee de heer Blankendaal contacten onderhoudt sinds de opening van zijn vestiging in Harlingen in 1990,- zal de heer Jaap Bond, gedeputeerde voor de provincie NH het woord voeren, evenals de bekende TOP-ondernemer/entertainer Henny van der Most.

Blankendaal Coldstores richt zich op de eerste plaats tot zijn grote klanten Dirk v.d. Broek en Dekamarkt die een paar jaar geleden zijn gefuseerd onder de naam Detail Result, maar zal ook de vroegere relaties in de internationale vrieswereld oppakken, waardoor een dreigend monopoliepositie in de geconditioneerde logistieke wereld wordt doorbroken of voorkomen. Ook de behandeling van scheepsladingen aardappelen, groenten of binnenkomend fruit staat op het programma.

Blankendaal verkocht 6 jaar geleden zijn 6 logistieke bedrijven aan de IJslandse club die ook onderdeel was van de welbekende Landsbankii. Toen deze club 3 jaar later failliet ging, nam concurrent Kloosterboer de Daalimpex bedrijven over van de bijna failliete ABN AMRO bank en liet ook Daalimpex “springen”. De “collega’s “ opereren nu naast elkaar. Vijf juridische pogingen van Kloosterboer de vestiging van Blankendaal te verhinderen, hadden geen succes.

Zondag 23 september is er een Open Dag. (te bezichtigen na aanvraag en vertoon van toegangskaarten). Er zijn tevens optredens van Marianne Weber, Jan Keizer en Anny Schilder en het Rembrandt Duo en zaterdag van het Volendams Operakoor.



Publicatiedatum: