Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ierland: Superquinn kondigt prijsdalingen aan

Supermarktketen Superquinn, onderdeel van Musgrave, heeft laten weten met een grote, nieuwe ‘Fresh Price Cuts Campaign’ te komen in alle vestigingen in Ierland. Superquinn staat bekend om zijn verse voedsel en de steun van lokale Ierse leveranciers. De keten gaat verspreid over een langere termijn 200 producten met soms wel 40% in prijs verlagen in de categorieën: brood, vers vlees, AGF en kaas.

Eoin McCormack, directeur van de handel en marketing, vertelt: 'We zijn ons er bij Superquinn heel goed van bewust dat mensen, nu meer dan ooit, waar voor hun geld willen. Vandaar onze Fresh Price Cuts. We beloven hiermee langdurige prijsdalingen voor het verse voedsel, terwijl we onze beroemde smaak en kwaliteit behouden. We zijn erg tevreden dat we, met de hulp van de Musgrave Group, onze klanten nu nog meer waar voor hun geld kunnen bieden.'

Bron: kamcity.com
Publicatiedatum: