Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebr. van Liere en dochter FlevoTrade Dronten kiezen voor I-Fresh

Gebr. van Liere en dochteronderneming FlevoTrade Dronten B.V., ondernemingen die zich bezig houden met het telen, verpakken en exporteren van uien en nevenproducten (aardappels, kool etc.), hebben gekozen voor I-Fresh van Imtech ICT als nieuwe ERP-software.

De software gaat alle primaire activiteiten van Gebr. van Liere ondersteunen, zoals inkoop, verkoop, logistiek, productie en financiële administratie. Het systeem zal Gebr. van Liere bovendien in staat stellen om makkelijker ketenintegratie te bewerkstelligen en daardoor beter en sneller te kunnen reageren op marktontwikkelingen. Gebr. van Liere heeft gepland voor eind dit jaar operationeel te zijn met de nieuwe software.

Piet van Liere: “Het nieuwe ERP-systeem zorgt voor het sneller functioneren van onze dagelijkse processen. We voorkomen ermee het meervoudig invoeren van gegevens. Het zorgt voor het inzichtelijk maken van de bedrijfsvoering op alle facetten die van belang zijn voor het optimaal kunnen uitoefenen van het bedrijf. Het wegvallen van het dubbele werk zal ons enorme tijdwinst opleveren. Ook het sneller naar een klant kunnen reageren met juiste cijfers en het in een mum van tijd verzamelen van gegevens zijn bruikbare pluspunten”.

“Met I-Fresh beschikken we over een schaalbaar en flexibel platform, waarmee we goed voorbereid zijn op de toekomst. Imtech ICT spreekt de taal van onze branche en levert met I-Fresh een softwareoplossing die de volledige breedte van onze activiteiten ondersteunt. Bovendien profiteren we van alle branchefunctionaliteiten, zoals tracking & tracing en de specifieke uien kenmerken (kleur, kwaliteit, grofte, tarreren)”.

Gebr. van Liere en FlevoTrade Dronten B.V.

Gebr. van Liere/FlevoTrade staat voor: Koel-, opslag-, sorteer- en verpakkingsbedrijf. Naast het akkerbouwbedrijf zijn de Gebr. van Liere enkele jaren geleden begonnen met het opzetten van een sorteerbedrijf in voornamelijk uien. In deze jaren zijn zij uitgegroeid naar volwaardig, HACCP-, RIK- en SCAL- gecertificeerd sorteerbedrijf met de mogelijkheid van bewaring, mechanische koeling, verpakking, transport en handel in binnen- en buitenland.

Bron: Nieuwsbrief I-Fresh, Imtech
Publicatiedatum: