Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sky supermarkt van het jaar 2012


Duitsland - Het Duitse vakblad 'Lebensmittel Praxis' kende op 22 mei 2012 in Keulen voor de twintigste keer de onderscheiding 'Supermarkt van het jaar' toe. Met deze onderscheiding worden de beste concepten en teams binnen de levensmiddelhandel geĆ«erd. Dertien winkels hebben de finaleronde gehaald van de in totaal vier categorieĆ«n. In de categorie 'Filialen kleiner dan 2.000 vierkante meter' werd de Sky supermarkt van coop eG in Meldorf onder leiding van Waldemar Wetsch als beste verkoopplek in Duitsland onderscheiden, zo meldt de Duitse website Gabot.de.
 

De supermarkt uit Meldorf overtuigde met haar assortiments- en prijsvorming, medewerkersmotivatie, servicekwaliteit, winkelvormgeving en nog veel meer. Bovendien bewees de winkel aan de vakkundige jury dat zij meer dan alleen de standaard biedt. Zo maakt de supermarkt dankzij geothermie en groene stroom geen gebruik van fossiele brandstoffen en atoombrandstoffen.
 
De Sky supermarkt in Meldorf werd drie jaar geleden na een grondige verbouwing heropend. Tijdens deze verbouwing werd het verkoopoppervlak vergroot naar 1.775 vierkante meter en werd het assortiment uitgebreid en herzien. Bovendien werd er een geothermie-installatie geplaatst. Deze levert sindsdien regeneratieve energie uit de aarde voor het verwarmen en koelen van de supermarkt. De Sky supermarkt in Meldorf is het eerste filiaal van coop eG dat met een dergelijke installatie werd uitgerust.

Publicatiedatum: