Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nicolas: "Vandaag werken aan de teelt van morgen"

Nieuwe directeur Better3fruit: Nicolas Stevens

Tholen - "De appel- en perenveredelaar Better3fruit is blij de aanstelling van een nieuw algemeen directeur te kunnen melden: Nicolas Stevens. Zijn jarenlange ervaring in de commercialisatie van groenten en fruit en wereldwijde netwerk vormen een waardevolle aanvulling aan het Better3fruit-team. Het bedrijf werd opgericht vanuit het appelveredelingsprogramma van de Universiteit KULeuven. De nauwe band met de universiteit verzekert ook nu nog de sterke wetenschappelijke onderbouwing van ons veredelingsprogramma."



"De lancering van Nicoter/Kanzi, was één van Better3fruit’s eerste wapenfeiten. Dankzij de ervaring en continue feedback uit ons wereldwijd commercieel netwerk kan Better3fruit de veredeling afstemmen op de noden van de sector. Better3fruit beschikt dan ook over hoog kwalitatieve appel- en perenrassen, die beantwoorden aan de behoeften van alle spelers in de markt. Onze in house IP expertise ten slotte, stelt ons in staat om onze klanten/licentienemers te ondersteunen bij het succesvol in de markt plaatsen van onze rassen. Dit maakt Better3fruit tot de uitgelezen partner voor eenieder die zich wenst te onderscheiden op de markt."



Nicolas laat weten hoe hij de komende tijd tegemoet ziet: "De eerste weken zal ik spenderen met het leren kennen van het bedrijf in al haar facetten en samen te zitten met onze huidige partners. Ik verwacht onze klanten een nog betere service te kunnen bieden door samen met hen onze appelen en peren tot commerciële succes successen te maken", aldus de kersverse directeur.



"Door een gedreven markt-georiënteerde visie en uiterst professionele werkwijze verwacht ik dat Better3fruit de komende jaren erg mooie variëteiten zal kunnen vermarkten. De grootste uitdaging is om iedereen in de keten te overtuigen dat we vandaag al moeten werken aan onze teelt van morgen. Bij Better3fruit doen we dit voor onze klanten en begeleiden wij iedereen in de gehele keten om morgen succesvol te zijn."



Voor meer informatie:
Better3fruit NV
Tel: +32-16-24.16.10
info@better3fruit.com
www.better3fruit.com