Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twaalf chef-koks strijden in Vidalia om Golden Onion



Uien promoten, dat kunnen ze in Georgia. Maar liefst 12 koks streden zaterdag 22 april om de Golden Onion, waarbij zij de jury moesten overtuigen van de lekkerste, creatiefste en verfijnde gerechten met uien uit Vidalia. Dit gebeurde tijdens het 35e Vidalia Onion Festival.



De jury stond dan ook voor een lastige keuze. Volgens juryvoorzitter Holly Chute waren er veel uitstekende gerechten en waren de verschillen maar flinterdun. "Ik hoop dat de chef-koks allemaal deze gerechten gaan toepassen, omdat ze alle ingrediƫnten van deze heerlijke uien laten proeven!"



Voor meer informatie:
Ingrid M. Varn
Vidalia Area CVB
vacvb@bellsouth.net
Tel: +1 912 538 8687