Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
fotoreportage van jubileumeditie verpakkingsbeurs

Empack 2012 goed bezocht

Deze week vond de 10e editie van Empack plaats in de Brabanthallen in Den Bosch, die ruim 5000 bezoekers trok. Meer dan 400 exposanten boden een overzichtelijk aanbod van de meest recente ontwikkelingen en trends op het gebied verpakkingen, productontwikkeling, labeling, codering, branding, software, design en natuurlijk verpakkingsmachines.



Omdat het met de 10e editie een jubileumjaar was, werden alle standhouders die vanaf de eerste editie aanwezig zijn, in het zonnetje gezet door organisator EasyFairs. Zo kregen de trouwe exposanten een speciale tegel voor hun stand die aangaf dat zij vanaf het eerste uur deelnemer zijn van Empack. Ook werd de geschiedenis van 10 jaar Empack uitgestald. Marc van den Maagdenberg van Easyfairs sprak van een zeer geslaagde editie: “Wij zijn als organisatie erg tevreden over het verloop van de beurs. Ook vanuit de standhouders en bezoekers horen wij tevreden geluiden. Naast de Nederlandse bedrijven waren er ook opvallend veel Belgische bedrijven aanwezig en ook weer een tiental buitenlandse exposanten waren van de partij. Het is een zeer geslaagde editie met een feestelijk randje. Ook de goed bezochte afsluitende party aan het einde van de dag en de muzikale omlijsting zijn voor herhaling vatbaar.”

Klik hier om de fotoreportage te bekijken


Auteurs: Kelly den Herder & Boy de Nijs