Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verbeterde gevoeligheid en korte responstijd

Nieuwe Ellab-sensor voor vochtmeting

De verbeterde Ellab TrackSense Pro (TSP) EtO-sensor voor relatieve luchtvochtigheid (RV) en temperatuur is vanaf nu verkrijgbaar. Door het verticaal geplaatste membraan en beschermingsfilter is de sensor robuust. De sensor heeft een korte responstijd (6 seconden), verbeterde gevoeligheid en is inert voor de meeste gassen en chemische stoffen dankzij de RVS behuizing. Het meetbereik van de sensor is 0 tot 100% RV en 0 tot +85ºC met resp. 2% en 0,1°C nauwkeurigheid.


Links: Ellab TSP RH sensor; rechts: track sense pro-logger


Alle huidige versies van de ValSuite2-software ondersteunen deze nieuwe sensor, die compatibel is met alle TSP-loggers. Een combinatie met de Sky-module is eveneens een optie. Sky zorgt voor draadloze communicatie met de PC. Bovendien zijn data hiermee in realtime te monitoren, zodat de gebruiker adequaat kan reageren op veranderingen.
 

TrackSense Pro temperatuur-, druk- en vochtlogger

Robuuste logger, ontworpen om te worden gebruikt onder extreme omstandigheden. Hij weerstaat temperaturen van -80°C tot 150°C en druk tot 10 bar bij volledige onderdompeling. Het geheugen kan 60.000 metingen opslaan. De geringe afmetingen en het gemak van een draadloos systeem maken de logger geschikt voor een veelheid aan validatietoepassingen.
 
Voor meer informatie:
Gullimex
NL 074 265 77 88
BE 053 80 97 54
info@gullimex.com
www.gullimex.com
 
Publicatiedatum: