Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zwager Techniek introduceert flowpackserie van Schib in AGF-sector

De nieuwe CO50 flowpackserie van Schib is een succes voor de AGFsector. Zwager Techniek heeft in het afgelopen jaar een aantal nieuwe machines met succes in de AGFsector geleverd van het model CO 50. Deze machineserie is leverbaar zowel als onder en als bovensealer. Met roterende sealbekken en box motion lassysteem. De machine valt op door zijn gemakkelijke touch screen bediening. Hij is menu gestuurd, dus omstellen naar andere producten is voor de operator bijzonder gemakkelijk.



De machine is optimaal beveiligd tegen verkeerd gebruik door middel van slipkoppeling en diverse productbeveiligingen. De capaciteit is riant voor de AGF producten tot een 100 verpakkingen per minuut. De machine is prima geschikt voor de verwerking van allerhande soorten geperforeerde en ongeperforeerde folies Verder heeft de CO50 een scherpe instapprijs gekoppeld aan een 2 jaar garantie. Zwager Techniek heeft een eigen technische After- Sales afdeling voor het optimaal in bedrijf houden van uw apparatuur.



Voor informatie:
Zwager Techniek
Tel: +31-251-272088
Fax +31-251-271282,
info@zwagertechniek.nl
www.zwagertechniek.nl

Publicatiedatum: