Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anneke van de Kamp verruilt Productschap Tuinbouw voor Rijk Zwaan

Anneke van de Kamp vertrekt per 1 april bij het Productschap Tuinbouw (PT). Ze gaat werken als manager Commercial projects bij Rijk Zwaan, groentezaadveredelaar in De Lier. Van de Kamp is nu hoofd Markt, Duurzaamheid en Innovatie en adjunct-secretaris van het PT.

Vorig jaar gaf Van de Kamp bij het PT onder meer leiding aan het crisismanagement voor de groentesector na de brand bij Chemie-Pack in Moerdijk en de EHEC-crisis. Het leverde haar begin januari van dit jaar de titel 'AGF-vrouw van het jaar' op. Die titel was ook een erkenning voor 'haar niet aflatende inzet om de activiteiten van het PT bij de achterban onder de aandacht te brengen'.

Van de Kamp werkt sinds medio 2006 bij het PT en was daarvoor hoofd Voedsel & Voeding bij het Hoofdproductschap Akkerbouw in Den Haag. Ook werkte ze onder meer bij DLV Advies, Bloemenveiling Aalsmeer en het Centraal Bureau van de Tuinbouwveilingen.

Publicatiedatum: