Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Floor Reniers:

"Kuubse kisten ook als buitenpresentatie"

Floor Reniers is een jonge enthousiaste onderneemster uit Bergeijk. Ruim een jaar geleden kwam een pand vrij. Ze wilde graag direct aan de slag en vond advies en ondersteuning bij Gebrs van Aarle. In een maand tijd werd haar droom werkelijkheid. Ze besloot zich direct aan te sluiten bij het concept ‘Groente & Fruit – Gewóón Vers - !’ Hierdoor heeft ze veel contact met haar collega’s, waardoor ze veel kennis opdoet.



Floor zit middenin het centrum van Bergeijk, tussen een bakker en een slager in, met bovendien voldoende parkeerplaatsen. Gemeente Bergeijk telt grofweg 18.000 inwoners en in de zomer weten ook toeristen de weg naar haar winkel te vinden. Met gemiddeld 1.000 klanten per week draait ze een leuke omzet.

Kuubse kist

"Ik was al enige tijd op zoek naar een andere manier om buiten te presenteren. De stelling die ik had, gaf onvoldoende bulkpresentatie. De kuubse kist die Gebrs van Aarle heeft ontwikkeld, was precies wat ik zocht. Ik heb er direct twee besteld en het resultaat mag er zijn!

De kisten zijn een echte eyecatcher in onze straat! Per kist kies ik vaak voor één product, waardoor ik massa aan de voorbijganger laat zien. De producten vallen hierdoor goed op én het ziet er leuk uit. Omdat de kist in hoogte verstelbaar is, kan ik er meerdere producten uit mijn assortiment op presenteren. Door de zwenkwieltjes kan ik de bakken direct de koelcel in rijden! Daarnaast zijn de bakken gemakkelijk op te slaan, maar dat is eigenlijk niet nodig want ik gebruik ze elke dag!"

Publicatiedatum: