Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Piet Bouma: "Kruiden in kookprogramma's stimuleren verkoop"

Rust weergekeerd na drukke kruidenverkoop met feestdagen

Tholen - De rust in de kruidenmarkt is na een drukke Kerst weergekeerd. Dat zegt Piet Bouma van Arava. "Met name de verkoop naar andere Europese landen verliep goed. Door het wegvallen van Agrexco zijn er een hoop afzetbestemmingen bijgekomen. Nu loopt de afzet gestaag door. De aanvoer is redelijk op peil. Er zijn in elk geval geen grote tekorten."



In de kruidenmarkt wordt in tegenstelling tot veel andere AGF-producten gewerkt met seizoensprijzen. "Dat geeft rust en werkt voor alle partijen goed", meent Piet. Volgens de handelaar is er weinig concurrentie van kruiden uit andere landen en is de concurrentie uit Israƫl groter.



Wat Piet betreft, mogen de kookprogramma's het komende jaar weer veel kruiden gebruiken in hun gerechten. "Dat werkt echt. Je ziet bijvoorbeeld dat Jaimie Oliver heel veel kruiden gebruikt en wij zien dan de verkoop van een product als koriander of basilicum gelijk toenemen!"

Voor meer informatie:
Piet Bouma
ADS Arava-Holland BV
Klappolder 121
2665 LP Bleiswijk
Tel: 010-4337471
Fax: 010-4337461
www.arv.co.il