Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anneke van de Kamp: AGF Vrouw van het Jaar 2011


Anneke van de Kamp, hoofd Markt en Innovatie van het Productschap Tuinbouw, is vandaag na afloop van Hét AGF Debat in het Zalmhuis in Rotterdam uitgeroepen tot AGF Vrouw van het Jaar 2011. Zij kreeg deze onderscheiding vanwege de wijze waarop zij sturing heeft gegeven aan het crisisteam tijdens de EHEC-crisis en de Moerdijk Brand eerder dit jaar. Ook wordt zij geroemd vanwege haar niet aflatende inzet om de activiteiten van het PT bij de achterban onder de aandacht te brengen.

2011 was het jaar van de waarheid voor het Productschap Tuinbouw. Onverminderd enthousiast heeft Anneke van de Kamp avond na avond groepen heffingbetalers toegesproken om de toegevoegde waarde van het PT te verkondigen. Dat een grote groep ondernemers dit heeft gewaardeerd blijkt uit de oproep aan de Tweede Kamer in landelijke dagbladen eind vorig jaar tot behoud van Productschappen. 
Anneke van de Kamp streed en strijdt voor modernisering van de schappen met een focus op activiteiten in het belang van het collectief. 

Anneke van de Kamp onderhoudt nauw contact met Greenport Holland en is er diverse malen in geslaagd financiering van de overheid te verbinden aan geld uit de sector om het bedrijfsleven zo maximaal te kunnen ondersteunen.

Begin 2011 werd de sector geconfronteerd met de brand bij Chemie Pack in Moerdijk. Anneke van de Kamp nam met haar team de lead bij het samenstellen van een crisisteam. Dit werd nog verder uitgebreid ten tijde van de EHEC-crisis. Dag en nacht stonden zij en de overige leden van het crisisteam klaar om belanghebbenden te informeren en in overleg te treden met de overheid om de schade zoveel mogelijk te beperken. Al met al ziet het college M/V v/h Jaar Anneke van de Kamp als een waardevolle aanvulling van het college.
Publicatiedatum: