Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tradle nieuwe ERP leverancier voor AGF handel

AGF Options® is een bekende naam op het gebied van ERP-software voor AGF handel. Het pakket draait bij een aantal gerenommeerde handelsbedrijven. Rondom dit pakket is een nieuw bedrijf Tradle opgericht. Tradle is een samenwerking tussen PK Options, de oorspronkelijke bouwer en exploitant van het pakket, en Q-ray, al 25 jaar leverancier van maatwerk ICT systemen in food, feed & flowers. De activiteiten rond vermarkten, ontwikkelen en ondersteunen van AGF Options® zullen vanaf begin 2012 onder de verantwoordelijkheid van Tradle plaatsvinden. Tijdens de Fruit Logistica in februari 2012 in Berlijn wordt de oprichting van Tradle feestelijk gemarkeerd.



Tradle creëert met AGF Options® de basis voor handelsbedrijven in AGF om optimaal te kunnen opereren in de keten. Voor handelsbedrijven is behalve de kwaliteit van het handelsproduct zelf, ook de kwaliteit van informatie van eminent belang. De informatievoorziening en –verwerking moet op orde zijn; dit geldt zowel binnen de eigen organisatie (Enterprise Management), als tussen bedrijven in de AGF-keten onderling, waar de uitwisseling van gegevens zo soepel mogelijk moet verlopen. Correcte en volledige informatie is een licence to deliver. De markt eist dit. In AGF Options® wordt dit “AGF Interprise Management” genoemd.

Een goede samenwerking tussen ketenpartijen kan alleen met een pakket dat zich perfect conformeert aan de marktstandaarden. AGF Options® heeft uitgebreide koppelingen naar afladers, klanten, dienstverleners en handhavers, die volgens de standaarden zijn uitgevoerd. Zo kan men adequaat en efficiënt opereren voor wat betreft douane-aangiften, elektronische facturering, elektronische ordering, geautomatiseerde aangifte CLIENT-export en elektronische transportopdrachten.

In AGF Options® verloopt de logistieke en informatieve afhandeling optimaal, bijvoorbeeld omdat herkomst en telerinformatie van partijen al bekend zijn vóór binnenkomst: deze gegevens kunnen automatisch worden ingelezen. Ook zijn keuringen gemakkelijk te plannen en te sturen, omdat men met de unieke keurmodule van AGF Options® de kwaliteit van leveranciers en telers eenvoudig kan monitoren en evalueren. Zo maakt het handelsbedrijf een gefundeerde keuze tussen 100% controle waar dat nodig is, en beperkte, steekproefsgewijze controle bij partijen van telers en verladers die keer op keer betrouwbaar zijn gebleken.

Tradle staat met een professionele service- en supportorganisatie voor zorgeloos handelen in de AGF branche. Kijk voor meer informatie op www.tradle.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Henk Aarts (henk.aarts@tradle.nl; 0317 471 391).

Publicatiedatum: