Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Walter Willems neemt sleutels in ontvangst

Service2Fruit opent hoofdkantoor in Geldermalsen

Half juni is het gloednieuwe hoofdkantoor van Service2Fruit opgeleverd. Het kantorencomplex waar Service2Fruit haar hoofdkantoor heeft gevestigd, ligt langs de A15, net buiten Geldermalsen. Vanaf half juni bouwt een team van IT-specialisten en medewerkers met een uitgebreide ervaring in de internationale fruithandel aan het nieuwe handelsplatform Service2Fruit.


Projectontwikkelaar Adri van Kessel (rechts) overhandigt de sleutel van het hoofdkantoor van Service2Fruit aan algemeen directeur Walter Willems.

Augustus 2011 start Service2Fruit met het testen van het systeem. Service2Fruit is in overleg met de Telersvereniging Conference (TVC) om samen met hen een Pilot met het perenras Conference uit te voeren. Vanaf eind 2011 is het platform operationeel en kunnen professionele fruittelers, handels- en exportbedrijven via de digitale marktplaats www.service2fruit.com fruit verhandelen. Na de introductiefase in Nederland wil Service2Fruit het concept vanuit het hoofdkantoor in Nederland in meerdere landen gaan introduceren.

Service2Fruit

Service2Fruit is een onafhankelijke dienstverlener. De digitale marktplaats
www.service2fruit.com vormt de kern van Service2Fruit. Service2Fruit biedt
professionele aanbieders en afnemers een open marktplaats waar tegen
marktconforme prijzen fruit verhandeld kan worden. Noodzakelijke dienstverlening als kwaliteitscontrole, sortering, verpakking of transport, kunnen via Service2Fruit geregeld worden. De financiƫle afwikkeling van aankoop, verkoop en dienstverlening loopt eveneens via Service2Fruit.
Publicatiedatum: