Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiligheidswaarschuwing voor Veggie Express Smoothie mix Green en Red van Fresh Fruit Express

Fresh Fruit Express heeft besloten om per direct 2 diepgevroren smoothie mixen van Veggie Express (doosjes met 20 zakjes á 150 gram) uit de handel te nemen:
  • 171439 Veggie Express Green Smoothie mix, tenminste houdbaar tot 09-03-2020, batchcodes L18068A1 en L18068B1.
  • 171440 Veggie Express Red Smoothie mix, tenminste houdbaar tot 03-05-2020, batchcode L18123B2;
Deze smoothiemixen zijn mogelijk besmet met Listeria monocytogenes via het ingrediënt pastinaak, dat uit een fabriek uit Hongarije komt van Greenyard waar te hoge waardes van listeria monocytogenes zijn vastgesteld door de Hongaarse autoriteiten.

"Om geen enkel risico te lopen hebben wij daarom besloten om daarom deze 2 smoothie mixen terug te halen uit de markt. Bedrijven en consumenten die een van de producten hebben gekocht kunnen dit terugbrengen naar het bedrijf waar het is gekocht.
Alle andere artikelen van Fresh Fruit Express en ook de Veggie Express Orange mix komen uit andere fabrieken en zijn dus geen onderdeel van deze recall. Ook de Veggie Express Red en Green mixen met een andere code zijn niet geproduceerd met pastinaak uit deze fabriek in Hongarije en gewoon te consumeren. Vanaf volgende week zijn de Veggie Express Green en de Veggie Express Red weer beschikbaar met pastinaak uit Polen", meldt Fresh Fruit Express in hun verklaring.


Publicatiedatum: