Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse JBT neemt FTNON uit Almelo over

JBT Corporation (NYSE: JBT), wereldwijde leverancier van technologische oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie, heeft de overname bekendgemaakt van FTNON, specialist in apparatuur voor de versproducten, kant-en-klaarmaaltijden en petfoodsectoren. JBT heeft het in Nederland gevestigde bedrijf, dat aanwezig is in meer dan 60 landen, gekocht voor € 32 miljoen vóór gebruikelijke aanpassingen achteraf.

Tom Giacomini, JBT's Voorzitter, President en Chief Executive Officer, zei: "FTNON biedt ons toegang tot de markt voor de verse voedselverwerking, waarmee wij snel kunnen inspelen op de snelgroeiende vraag naar verse kant-en-klaar producten
"Het brengt ook robottechnologie voor het snijden, ontkernen en schillen van fruit en groenten - een waardevolle functie om repetitieve menselijke arbeid te automatiseren. Als onderdeel van JBT voorzien we kansen om de wereldwijde penetratie van FTNON uit te breiden, haar after salesactiviteiten te laten groeien en de winstgevendheid te vergroten." De overname van FTNON zal naar verwachting een jaarlijkse omzet van ongeveer $ 30 miljoen toevoegen aan de FoodTech-activiteiten van JBT.


Voor meer informatie
FTNON
T: +31-546-549605
Publicatiedatum: