Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vertrek Adjunct Directeur Silvia Janssen-Voorbij bij Kompany

Bestuur en directie van Kompany hebben besloten per 15 september a.s. afscheid te nemen van haar Adjunct Directeur Silvia Janssen-Voorbij. Reden hiervoor is een beleidsmatig verschil van inzicht. Silvia heeft besloten haar carrière elders voort te zetten.

Silvia Janssen-Voorbij is sinds 1 juli 2011 verbonden aan Coöperatie Kompany U.A. (en haar rechtsvoorgangers) als verantwoordelijke voor Finance & ICT, GMO en Coöperatiezaken. Zij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering van Kompany. Silvia blijft tot 15 september werkzaam bij Kompany, in welke periode zij zich primair zal richten op het nieuwe business plan en Operationeel Plan voor Coöperatie Kompany U.A. Voor de overdracht van haar werkzaamheden gaat Kompany op zoek naar een passende invulling.

De directie en het bestuur hebben veel waardering voor datgene wat Silvia met en namens Kompany heeft bereikt. Zij dankt Silvia dan ook voor de inspanningen en behaalde resultaten en wenst haar veel succes toe in haar verdere carrière.

Publicatiedatum: