Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lancaster Capital koopt aandeel SAFE

SAFE liet weten dat het investeringsbedrijf van Jayendra Naidoo, Lancaster Capital, een aandeel in SAFE heeft gekocht. De verkennende gesprekken begonnen vorig jaar. Sindsdien hebben beide partijen een framework opgetuigd waarin hun enthousiasme voor de landbouw en hun respectievelijke krachten gebundeld worden.

"We zijn verheugd dat we Lancaster mogen verwelkomen in de SAFE-familie als onderdeel van onze groei en empowerment strategie. Lancaster brengt veel succesvolle ervaring in een aantal belangrijke onderdelen met zich mee," aldus Anton de Vries, medeoprichter SAFE.

Jayendra Naidoo: "Met de aandelen in een succesvolle, bestaande producent en exporteur zoals SAFE krijgen we met een stevig fundament toegang tot de agrarische sector. We zullen gebruik maken van de vele mogelijkheden die deze aankoop met zich meebrengt en groei biedt voor Lancaster en SAFE. We anticiperen op een uitbreiding van ons aandeel in de toekomst."

Lancaster heeft ervaring in verschillende sectoren, van infrastructuur tot transport, waaronder Gautrain. De groep heeft ook succesvolle investeringen gedaan in projecten in logistiek, financiƫle dienstverlening, energie, hernieuwbare energie en gezondheidszorg.

Meer informatie:
SAFE
Tel: +27 21 657 4000
Publicatiedatum: