Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Boon Bapaos bij Jumbo en Plus

Neem bapauze met groenterijke bapao's

Boon introduceert Boon Bapao's bij Jumbo en Plus in het maaltijdenschap. De BOON Bapao's bevatten 50 gram groenten en zijn 100% plantaardig. "Van lunch of bapauze tot gezonde snack: de vrolijkste snacks van Nederland zijn lekker op ieder moment van de dag - én voor iedereen. Eet vrolijk!", aldus Boon. Boon Bapao's zijn in 3 varianten verkrijgbaar bij alle Jumbo en Plus Supermarkten.



40% groenten, 100% plantaardig, 300% fun
De bapao's zijn op basis van groentedeeg en hebben daardoor natuurlijk vrolijke kleuren. Deze nieuwe generatie bapao's maakt het makkelijker meer groente te eten. Boon Bapao Ketjap bevat spinazie, de Boon Bapao Saté pompoen en de Boon Bapao Chili biet. De Boon Bapao's bevatten 50 gram groenten en zijn 100% plantaardig.



Heel Nederland plantaardig
Als bedenker van Boon is het Michael Luesink's persoonlijke missie om de wereld meer plantaardig te laten eten. De vleesconsumptie heeft een enorme impact op het klimaat en milieu. Met Boon wil Michael bijdragen aan een toekomst met duurzaam, lekker en gezond voedsel voor iedereen. Michael: "Wanneer we bonen zélf opeten, kun je daar veel meer mensen mee voeden, dan wanneer we ze eerst aan dieren voeren ter productie van vlees. Maar om dit doel te bereiken, zijn enkel bijzonder lekkere en innovatieve producten niet genoeg: verleiding, confrontatie en fun zijn de sleutels tot succes. Plantaardig moet gewoon de leukste en lekkerste keuze worden!"


 
Publicatiedatum: