Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: kleinverpakking is de trend

De levensstandaard van de gemiddelde Chinees wordt steeds beter. Dit is niet alleen terug te zien in de veranderende behoefte aan premium groenten en fruit. Deze ontwikkeling is ook zichtbaar bij de manier waarop verpakkingen worden verbeterd en steeds aantrekkelijker gemaakt.

Verpakking zorgt er niet alleen voor dat de voedselveiligheid gewaarborgd blijven het dient ook om de aandacht van consumenten te trekken. Zodoende is verpakking belangrijk voor de afzet van groenten en fruit.



De stand op een beurs van de Haisheng Group, een klant van Qingdao Haotian Shangpin Packaging. 


Aardbeienverpakking


Frambozenverpakking

Qingdao Haotian Shangpin Packaging is gespecialiseerd in het leveren van verschillende verpakkingsopties voor groenten en fruit. De oplossingen van het bedrijf worden onder andere gebruikt bij aardbeien, blauwe bessen, frambozen, dragonfruit, druiven, appelen en kiwi's. "We zorgen ervoor dat onze ontwerpen voor verpakkingen eigentijds zijn, maar ook goed zijn toe te passen. Ons interne onderzoeksteam heeft daarvoor een aantal gestandaardiseerde verpakkingen ontwikkeld. We kunnen deze verpakkingen echter ook aanpassen op de wensen van de klant. Al onze oplossingen komen tegemoet aan de vereisten voor export," zegt Xu Yan van Qingdao Haotian Shangpin Packaging.


Verpakking van Qingdao Haotian Shangpin Packaging. De verpakking van de aardbeien bevat een oppervlak van zacht katoen, waardoor deze optimale bescherming biedt tijdens luchttransport.


Verpakking van vijgen

"Op dit moment wordt 90% van onze verpakkingen afgezet in de grote steden van China. 10% wordt geleverd aan markten in het buitenland. Ik denk dat verschillende markten en doelgroepen verschillende eisen stellen bij verpakkingen. Over het algemeen zullen kleine verpakkingen van hoge kwaliteit de belangrijkste trend worden voor het hogere marktsegment. Daarnaast gaan we ons ook richten op het ontwikkelen van speciale verpakkingen voor luchttransport en andere logistieke modellen.

Xu Yan, General Manager
Qingdao Haotian Shangpin Packaging Co., Ltd.
Contact Information:
+86 135 8328 8425
+86 136 5868 2290
+86 532 8718 8811
Publicatiedatum: