Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kleinste groentewinkel van Nederland staat in Moordrecht

Tholen - Aan het kerkplein 17 in Moordrecht staat de kleinste groentewinkel van Nederland, althans dat denkt groenteman Jeffrey Boerma. De winkel heeft een oppervlakte van 25 m2 en dat is voorlopig genoeg om zijn ambities in groente en fruit waar te maken.


De opening van Puur en Lekker in augustus 2017

Ook al is de winkel klein behuisd, het is al een grote stap vooruit voor Jeffrey die nog kleiner begon, vanaf de zolderkamer. "Het idee ontstond vanuit de wens van mijn vriendin. Die heeft een nagelstudio en wilde haar klanten graag gezonde sappen aanbieden. Ik regelde dat voor haar. Zij had weer contact met de plaatselijke kapper, die dat ook wel wilde en zo verspreidde de olievlek zich steeds verder. Naast sappen zijn ben ik toen ook gestart met het bezorgen van fruittassen onder de naam Puur&Lekker", vertelt Jeffrey die zich inmiddels heeft ontwikkelt tot de groente- en fruitspecialist van Moordrecht, mede dankzij de coaching van toeleverancier Postuma AGF.



Door de bezorgservice werd Puur&Lekker al snel een begrip in Moordrecht en daarom waagde Jeffery midden 2017 de volgende stap een fysieke winkel. Eigenhandig gebouwd en ingericht. "Na twee jaar bezorgen, groeiden we echt uit ons jasje en hebben onze droom voor een eigen winkel kunnen waarmaken", vertelt Jeffrey. De bezorgservice voor fruittassen en het leveren van verse sappen gaat nog altijd door. In de winkel is Jeffrey ook aan de slag gegaan met het verkopen van groenten, bijproducten als bier en noten en het maken van huisgemaakte salades en maaltijden.


Met smoothies is het begonnen


Uitbreiding met werkfruit


Vernieuwend: een groenten en fruit cadeaukaart

Voor meer informatie
Puur & Lekker