Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Optimale combinatie afwegen voor verpakken

Zorgen dat er nooit teveel de verpakking in gaat door een optimale combinatie te maken voordat product verpakt wordt. De compacte (RVS) VEGSort LC-12 Lineaire Combinatie Weger is ontwikkeld voor het sorteren en combineren van vaste gewichten met diverse aantallen in een verpakking. "Deze zeer betaalbare, compacte en portable oplossing voor handmatig afwegen minimaliseert het overgewicht door het vinden van de optimale gewichtscombinatie", laat VegHands weten. "Stel het gewicht in en de tolerantie in grammen, en de combinatie weger zoekt razendsnel de optimale combi. Doordat er nooit teveel de verpakking in gaat, is hij zo terugverdiend."


De VegSort LC-12

De VegSort LC-12 wordt vooral toegepast bij het semi-automatisch of automatisch wegen van verschillende soorten vers/diepvries producten, zoals groenten, verschillende soorten fruit, sla, appel, vlees, kip en vis. "Doordat het mogelijk is om op de band te wegen en in te pakken, zijn slechts twee handelingen nodig wat beschadigingen van het product verminderd. De LC-12 is zeer geschikt voor plakkerige en kwetsbare producten voor bandwegen en verpakken. Alle afmetingen kunnen aangepast worden en toegesneden op de product eigenschappen. Het is geschikt om met een aanvoerband en een automatische inpakker gecombineerd te worden en voor de verschillende producteigenschappen is het mogelijk de snelheid van alle banden traploos in te stellen", aldus VegHands



De VegSort LC-12 is beschikbaar in meerdere uitvoeringen (8 heads, 10 heads, 12 heads, 16 heads (2x 8 heads gekoppeld) enzovoort) en heeft 12 invoerposities. Per positie is het gewicht in te stellen (10 – 1.500 gram), totale combinatie tot 6.000 gram per charge en tot 35 charges per minuut. De recepten zijn flexibel te programmeren.

Voor meer informatie:
PACKTTI
Gildenweg 16
334 KC Zwijndrecht
T +31 (0) 88 425 62 40
F +31 (0) 88 425 62 48

Christian Oosterlaan
Sales & Support
M +31 (0) 6 51 213 324
Publicatiedatum: