Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JS Laadtechniek neemt LPK-activiteit over van H.W. van der Peet

Als twee specialisten elkaar treffen, ontstaan veelal mooie ideeën. Zo ook toen JS Laadtechniek en H.W. van der Peet & Zn elkaar opzochten. Peet als specialist in oplossingen voor los materiaal en JS Laadtechniek als laadklepspecialist. En mooie ideeën raken werkelijkheid. Zo neemt JS Laadtechniek per 1 juli de laadklepactiviteiten van H.W. van der Peet & Zn over.



Beide bedrijven kennen elkaar al jaren en de paden kruisten dan ook regelmatig. Van der Peet is gevestigd in Nieuwkoop en zag door uitbreiding van hun eigen specialisme dat hun aanbod in oplossingen voor laadkleppen steeds meer bijproduct leek te worden. 'Het is een mooi pakket dat de aandacht verdient om continu oplossingen te kunnen brengen voor klanten, dan is het zonde als je merkt dat het niet de aandacht krijgt die het verdient én nodig heeft', aldus Henk van der Peet. 

Het contact met JS Laadtechniek is aangehaald en uiteindelijke resultaat is de overdracht van alle laadklepactiviteiten. 'Je klanten gaan je aan je hart en je wilt altijd meer leveren dan waar een klant zelf aan denkt. Het is fijn dat die klanten nu juist de aandacht krijgen die hun laadklep nodig heeft. Een mooie hefboomwerking, om in de beeldspraak te blijven', vervolgt Van der Peet. 

John van der Spek van JS Laadtechniek ligt de overname verder toe: 'Regionaal gezien is het een logische keuze, omdat Nieuwkoop tussen onze twee vestigingen in Aalsmeer en Boskoop in ligt. We kunnen onze nieuwe klanten goed en spoedig van de juiste service voorzien én voor hen blijft het redelijk in de buurt. Ze kunnen ook kiezen naar Maasdijk of Barendrecht te komen als dat voor hen dichterbij is.' 

Grote voordeel voor beide ondernemers is dat zij zich nog verder kunnen toeleggen op hun specialiteit en verdieping vinden in de juiste en gewenste oplossing voor elke vraag. 

Voor meer informatie:
JS Laadtechniek
Bandijkweg 25
2676 LH Maasdijk
+331(0)174 540 340

Voor meer informatie:
H.W. van der Peet 
Transportweg 64
2421 LS Nieuwkoop
+31(0)172 579 318
Publicatiedatum: