Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veelzijdig versparadijs van meer dan 1.800 m²

Heropening van Merkur in Köflach

Na omvangrijke verbouwingswerkzaamheden bij een filiaal van Merkur in het Oostenrijkse Köflach, opende Merkur hier op 28 juni weer haar deuren. Het populaire en optisch aansprekende marktplaatsconcept is ook in de vernieuwde vestiging toegepast: zo zijn de versafdelingen, zoals bijvoorbeeld de vleesafdeling, als apart geplaatste, uitnodigende afdelingen vormgegeven. Klanten kunnen zich daarnaast verheugen op een bonte keuze uit meer dan 20.000 producten. "Onze filialen en de veelzijdigheid van ons assortiment staan voor genieten en levensvreugde. Deze waarden maken we met het charmante marktdesign ook waarneembaar. Bovendien worden onze klanten met een goed service-aanbod verwend en altijd individueel door onze vriendelijke medewerkers geadviseerd", zegt Merkur-bestuursvoorzitter Kerstin Neumayer.



Ook in de verbouwde winkel in Köflach mag het 7.000 producten tellende 'Marktplatz Österreich'-assortiment van meer dan 500 Oostenrijkse telers niet ontbreken. Merkur-directeur Harald Mießner hierover: "Met 'Marktplatz Österreich' creëren we voor onze klanten een bont assortiment met sterk lokaal karakter. Van verse tot aan gedroogde producten, sappen, snoepgoed en co. - hier vindt men allerlei Oostenrijkse producten van omliggende leveranciers uit Steiermark.



Versheid en veelzijdigheid bij Merkur - voor iedere smaak en elke portemonnee
Het Merkur-levensmiddelenparadijs staat altijd garant voor kwaliteit, versheid en een omvangrijke veelzijdigheid voor iedere smaak en in alle prijsklassen: verseilanden met meer dan 600 handgeselecteerde groenten- en fruitproducten, 260 vitaminerijke convenience-producten en vers bereide sappen, smoothies en salades uit de Merkur vitaminebar bieden dagelijks een bonte keuze.

Publicatiedatum: