Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaanse Unica Fresh teelt exclusief de Sugarino zoete pruimtomaten

Unica Fresh heeft een driejarige contract met zaaigoedproducent Rijk Zwaan ondertekend. In de komende drie jaar zal Unica exclusief het tomatenras Sugarino RZ telen en verkopen.



Wat de Sugarino RZ naast haar zoete smaak en intensieve kleur onderscheidt van andere rassen, is de lange levensduur. Het ras is beschikbaar van november tot en met mei.

Engagement voor innovatie
Unica heeft altijd al ingezet op ontwikkeling en innovatie. Het Spaanse bedrijf heeft het tot haar opgave gemaakt om gezonde producten van de hoogste kwaliteit voor de veeleisende internationale markt te telen. "De exclusieve invoering van de Sugarino-tomaat past perfect bij deze doelstelling, met name vanwege haar onmiskenbare smaak en de extreem lange houdbaarheid."

Unica biedt met Sugarino RZ een product aan dat eindelijk de authentieke, intensieve tomatensmaak van vroeger terugbrengt.

Bij vragen of opmerkingen kunt u zich wenden tot:
Nils Angelike
nangelike@unicafresh.es
0034 626 954 606
Publicatiedatum: