Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“Nieuwe peen kan best wat regen gebruiken”

Dirk de Maré zoekt opvolger voor Grimex

Tholen – "In week 25 komt de eerste nieuwe peen uit Nederland en België", vertelt Dirk De Maré van Grimex. "In Frankrijk zijn ze al twee weken begonnen met de nieuwe oogst. Op dit moment staat onze peen er goed bij, alleen heeft de peen dorst. Het heeft al een periode niet veel geregend in het Westen van België en de eerste regen geven ze pas zondag weer af. Op dit moment is het nog steeds positief, maar alles hangt af van de natuur en dat kan je nooit voorspellen." Volgens de handelaar is er ook weinig oude peen meer in voorraad. "De commissionairs in Nederland zeggen dat alle oude peen is verkocht, maar ik weet niet of het allemaal al is verwerkt. Toch is het fijn als alle oude peen is verkocht dan komt de nieuwe peen weer op een mooie lege markt."



De eigenaars van het bedrijf zijn opzoek naar een opvolger voor het bedrijf. "Ik ben 59 jaar en wij hebben zelf geen opvolgers voor Grimex. Wij moeten langzaam op zoek naar iemand die het bedrijf zou kunnen overnemen. Er zijn al enkele kandidaten langsgekomen, maar het is moeilijk om de juiste te vinden. In het belang van onze klanten is het belangrijk dat wij iemand vinden die ervaring heeft en het werk leuk vindt om te doen. Wij hebben zelf altijd veel plezier gehad in het werk. Wij zijn geboren en getogen tussen de peen, dus wij weten niet beter. Het werk is afwisselend maar ook speculatief, je hebt nooit zekerheid. Wij hopen dat we iemand kunnen vinden die ons bedrijf goed kan voortzetten", besluiten Dirk en zijn vrouw Trui.

Voor meer informatie:
Dirk de Maré
Grimex
Pittemsestraat 30-32
8850 Ardooie - België
Tel.: +32 (0)51 74 42 98
Fax: +32 (0)51 74 72 08
info@grimex.be
www.grimex.be