Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groeiend succes voor Tasty Tom acties specialist

Tholen - De lente-actie waarbij consumenten een gevulde picknickmand inclusief uniek picknickkleed van Tasty Tom konden winnen, is een groot succes geworden. Bij elke deelnemende specialist was het prijs. "Wij hebben genoten van deze actie en het weer zat fantastisch mee wat een fijne bijkomstigheid is. Deelnemende groentenspeciaalzaken en Gebr. Van Aarle, bedankt", vertelt Ine van Kleef Marketing Manager bij Tasty Tom die met plezier aan de actie meewerkte. "De warme maand mei zorgde natuurlijk voor een mooie aankoopstimulans maar we merken sowieso dat het succes van dit soort acties groeit."



Acties worden in nauwe samenwerking met de groothandel, in dit geval Gebroeders van Aarle, opgezet om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de groentenspecialisten en het het publiek dat bij hen koopt. "Consumenten die in speciaalzaken of in supermarkten kopen, verschillen echt van elkaar. Actiematig willen we daar ook onderscheid in maken. Met deze gerichte actie op specialisten willen die echt ondersteunen door voor leut en reuring in de winkel te zorgen. Voor specialisten is dat weer een mooie aanleiding om de klant aan te kunnen spreken. Doordat we vaker dit soort acties doen, steeds in andere vorm, want we willen blijven verrassen, wordt het toch iets herkenbaars voor de klanten en dat maakt het voor specialisten weer steeds gemakkelijker om de actie goed in te zetten op hun winkelvloer. Fantastisch om te merken dat het succes van deze acties het elk jaar groeit."



Voor meer informatie
Tasty Tom
Ine van Kleef
Marketing Manager
Peeldijk 6
5741 PC Beek en Donk
T.:+31 06 13670183
promotie@tastytom.nl
www.tastytom.nl